sunnuntai 15. elokuuta 2010

Porkkanalaatikko

Sain ihanalta "vara-äidiltäni" porkkanalaatikon reseptin, ja koska kaupasta sattui löytymään luomu varhaisporkkanoita, päätin kokeilla ohjetta heti.

1 1/2 dl puuroriisiä
1/2 l vettä
1/2 l luomu kevytmaitoa
1 rkl voita
1/2 kg luomuporkkanoita
1/2 rkl suolaa
1 rkl fariinisokeria
2 luomukananmunaa
korppujauhoja
voita


Tuosta tulee kuusi annosta, joten päätin puolittaa ohjeen. Riisit keitetään puuroksi, lisätään voi ja annetaan jäähtyä. Porkkana raastetaan ja lisätään joukkoon. Lopuksi lisätään mausteet ja vatkattu kananmuna. Päälle ripotellaan korppujauhoja ja voinokareita. Paistetaan 175-200 asteessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti